Kouwer Installatietechniek
Heeft u vragen035 - 582 24 11 Sterkin - Erkend Installateur OK CV

>>Veiligheidswaarschuwing Nefit Topline

Veiligheidswaarschuwing Nefit Topline

04-02-2017

Veiligheidswaarschuwing Nefit Topline

Wellicht heeft u uit de media vernomen dat NEFIT een veiligheidswaarschuwing heeft uitgebracht over de branders van de Nefit Topline serie 2006 - 2009 tot en met 30 kW.

Bent u in bezit van een Nefit Topline CV Ketel en heeft u een onderhoudsabonnement bij ons ? Dan is de kans groot dat wij deze brander al voor u vervangen hebben. 

Nefit heeft haar dealers deze week per brief de opdracht gegeven vervanging uit te voeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. Deze vervanging is voor u kosteloos.

Goed onderhoud is cruciaal voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel. Voor TopLine-toestellen schrijft NEFIT voor om minimaal 1 x per 2 jaar onderhoud te laten uitvoeren door een erkend installateur of onderhoudsbedrijf. 
Zoals u van ons gewend bent, plegen wij jaarlijks onderhoud aan uw cv-toestel.

Mocht u nog geen regulier onderhoud laten uitvoeren dan raden wij ten zeerste aan dit nu te laten doen. In het kader van dat onderhoud kan ook bovengenoemde brandervervanging plaatsvinden.
Kijk hier voor meer informatie over CV onderhoud en sluit nu nog een onderhoudsabonnement af.
Als Nefit Premium dealer helpen wij u graag.

Wilt u weten of uw brander vervangen moet worden ? Kijk dan hier voor afbeeldingen en uitleg.

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Neem contact op via WhatsApp