Kouwer Installatietechniek
Heeft u vragen035 - 582 24 11 Sterkin - Erkend Installateur OK CV

>Vacatures

Vacatures

Over Kouwer

Kouwer Installatietechniek is een vakkundig installatiebedrijf uit Almere. Wij staan garant voor betrouwbare en duurzame voorzieningen met een hoogwaardige service en bieden u als totaal installateur het complete installatie- en onderhoudspakket

Allround Loodgieter

Ben jij een superhandige Loodgieter met allround ervaring? Zoek je elke dag weer een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om afwisselend zelfstandig én samen met collega’s te werken? Dan is dit jouw kans! Bij Kouwer Installatietechniek zijn wij ter uitbreiding opzoek naar een Allround Loodgieter! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden. Je komt terecht bij een installatiebedrijf met een hecht team waar je op kunt bouwen. Je krijgt het juiste gereedschap en fijne collega’s om mee te werken. In combinatie met jouw positieve instelling maakt dat geen klus je teveel is! Jij bent de vakman/vrouw waar wij op kunnen rekenen!

Een greep uit de verantwoordelijkheden:

 • Complete woningen voorzien van riolering, water, verwarming en sanitair;
 • Repareren en vervangen van leidingen en sanitair;
 • Diverse servicegerichte werkzaamheden aan water- en gaszijdige installaties;
 • Opsporen en verhelpen van lekkages;
 • Vervangen van CV-ketels.
 • Kortom, alle voorkomende werkzaamheden binnen het vak.

Wie zoeken wij:
Jij wordt vrolijk van servicegerichte werkzaamheden. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg je dat elke klus weer op tijd en naar wens wordt uitgevoerd. Je kunt goed samenwerken, maar je kan je ook zelf volledig richten op een klus. Met jouw ervaring heb je voor ieder probleem een oplossing en met deze positieve instelling is geen klus je teveel. Het is een pré wanneer je in het bezit bent van een diploma Installatietechniek niveau 3 of gelijkwaardig.

Daarnaast vragen we:

 • Aantoonbare ervaring met W installatietechniek
 • Een rijbewijs B, (E)
 • VCA

Wij bieden:
Om jouw werk goed uit te kunnen voeren zal je de beschikking moeten hebben over goed materiaal. Zowel qua techniek als veiligheid kun je ervan op aan dat je werkt met de juiste gereedschappen. Uiteraard krijg je ook de beschikking over een bedrijfsauto. Daarnaast zijn ook de volgende zaken bij ons vanzelfsprekend:

 • Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dat kan. Wij werken samen met externe opleidingen en in samenspraak met de bedrijfsleider kan er gekeken worden naar een opleiding op maat. Kortom, aandacht voor personeel staat bij ons voorop.
 • Een zelfstandige functie bij een totaal installateur binnen een leuk en hecht team. Er heerst een toegankelijke en gezellige werksfeer.
 • Een vrije en verantwoordelijke baan.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Kleinmetaal.

Interesse?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij Kouwer Installatietechniek?  Solliciteer dan direct en stuur je cv naar werkenbij@ienagroep.nl en je hoort z.s.m. iets van ons! 

Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.

 

Vacature Servicemonteur CV

Per direct zijn wij op zoek naar een Servicemonteur CV. Ben jij die alleskunner of bereid je steeds verder te ontwikkelen binnen ons mooie vakgebied?

Wat je gaat doen
Je gaat je grotendeels bezig houden met onderhoud en service van onder meer CV-installaties in de particuliere sector. Je draait mee in de storingsdiensten en bent de held die mensen (bij noodgevallen) helpt.  

Wie je bent
Je bent een allround technicus en hebt ruime ervaring in het onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties. Je beschikt over een analytisch denkvermogen en weet storingen deskundig op te lossen. Je bent enthousiast en hebt een goed gevoel voor service. Je bent representatief, levert graag perfect verzorgd werk af en bent van nature nieuwsgierig naar de laatste technische ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat wij bieden
Een goed salaris, een bedrijfswagen van de zaak en goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Ook is er de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden door middel van opleidingen en op diverse projecten ervaring op te doen. We bieden een prettige werksfeer met ruimte voor eigen ideeën. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je krijgt de gelegenheid je steeds breder te ontwikkelen.

We zijn een middelgroot maar sterk groeiend bedrijf. We hopen dat je door je betrokkenheid wil bijdragen én meegroeien in het verdere succes hiervan.

Interesse?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij Kouwer Installatietechniek?  Solliciteer dan direct en stuur je cv naar werkenbij@ienagroep.nl en je hoort z.s.m. iets van ons! 

Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…