Kouwer Installatietechniek
Heeft u vragen035 - 582 24 11 Sterkin - Erkend Installateur OK CV

>Over ons

Kouwer Installatietechniek, de totaal installateur.

Kouwer Installatietechniek is in 1996 opgericht. Het bedrijf kende haar oorsprong als klein installatiebedrijf maar is in de laatste jaren uitgebreid naar een team van 18 medewerkers.

Naast de installatie van cv-ketels, cv-onderhoud en de complete installatie van verwarmingsinstallaties heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf in 't Gooi. U kunt bij ons ook terecht voor werktuigkundige- en elektrotechnische installaties, dakbedekking, alle loodgieterswerkzaamheden en technisch beheer van al uw gebouwgebonden installaties.

Onze werkzaamheden strekken zich uit over de particuliere sector, overheidsinstellingen, industrie en onderwijsinstellingen in de regio.

CV onderhoud CV-onderhoud Vloerverwarming Zonnepanelen Technisch beheer

Erkend Installatiebedrijf

Kouwer Installatietechniek is een Sterkin erkend installatiebedrijf. Daar naast zijn wij tevens een Kenteq gecertificeerd leerbedrijf.

Contact

 

 

 

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…