Kouwer Installatietechniek
Heeft u vragen035 - 582 24 11 Sterkin - Erkend Installateur OK CV

>>Vacature Totaal Installateur

Vacature Totaal Installateur

06-05-2019

Over Kouwer

Kouwer Installatietechniek is een vakkundig installatiebedrijf uit Huizen. Wij staan garant voor betrouwbare en duurzame voorzieningen met een hoogwaardige service en bieden u als totaal installateur het complete installatie- en onderhoudspakket

Per direct zijn wij op zoek naar een totaal installateur voor Loodgieter en Cv Renovatie. Ben jij die alleskunner of bereid je steeds verder te ontwikkelen binnen ons mooie vakgebied?

Wat je gaat doen
Het betreft een veelzijdige job. Als allrounder ben je bezig met allerlei klussen. Van lekkages aan wastafels tot aan toiletrenovaties en het vervangen van cv ketels, alles komt voorbij. Die variatie vind je leuk, het maakt dat je dag nooit saai is. We doen dit ook nog eens voor uiteenlopende klanten. Zo werken we voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Ben je de ene dag bij mensen thuis aan het werk, sta je de volgende dag in een verzorgingshuis of bij de brandweer te werken.

Wie je bent
Je bent of in het bezit van een relevante opleiding of je hebt middels werkervaring de benodigde kennis opgebouwd. Beide is prima. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je jouw vak verstaat. Ook ben je technisch onderlegd, sociaal en heb je verantwoordelijkheidsgevoel. Je geeft om de klussen die je uitvoert en streeft naar kwaliteit.

Wat wij bieden
Een goed salaris, een bedrijfswagen van de zaak en goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Ook is er de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden door middel van opleidingen en op diverse projecten ervaring op te doen. We bieden een prettige werksfeer met ruimte voor eigen ideeën. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je krijgt de gelegenheid je steeds breder te ontwikkelen.

Verder bieden wij:

  • Goed gereedschap en materiaal voorziening,
  • Een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt, saamhorigheid en een familiegevoel heerst,

We zijn een middelgroot maar sterk groeiend bedrijf. We hopen dat je door je betrokkenheid wil bijdragen én meegroeien in het verdere succes hiervan.

Hebben we je overtuigd?
Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae naar: info@kouwer-Installatietechniek.nl of bel ons op 035-5822411

 

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Neem contact op via WhatsApp