Kouwer Installatietechniek
Heeft u vragen035 - 582 24 11 Sterkin - Erkend Installateur OK CV

>>Vacature Servicemonteur CV

Vacature Servicemonteur CV

01-04-2019

Over Kouwer

Kouwer Installatietechniek is een vakkundig installatiebedrijf uit Huizen. Wij staan garant voor betrouwbare en duurzame voorzieningen met een hoogwaardige service en bieden u als totaal installateur het complete installatie- en onderhoudspakket

Per direct zijn wij op zoek naar een Servicemonteur CV. Ben jij die alleskunner of bereid je steeds verder te ontwikkelen binnen ons mooie vakgebied?

Wat je gaat doen
Je gaat je grotendeels bezig houden met onderhoud en service van onder meer CV-installaties in de particuliere sector. Je draait mee in de storingsdiensten en bent de held die mensen (bij noodgevallen) helpt.  

Wie je bent
Je bent een allround technicus en hebt ruime ervaring in het onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties. Je beschikt over een analytisch denkvermogen en weet storingen deskundig op te lossen. Je bent enthousiast en hebt een goed gevoel voor service. Je bent representatief, levert graag perfect verzorgd werk af en bent van nature nieuwsgierig naar de laatste technische ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat wij bieden
Een goed salaris, een bedrijfswagen van de zaak en goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Ook is er de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden door middel van opleidingen en op diverse projecten ervaring op te doen. We bieden een prettige werksfeer met ruimte voor eigen ideeën. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je krijgt de gelegenheid je steeds breder te ontwikkelen.

We zijn een middelgroot maar sterk groeiend bedrijf. We hopen dat je door je betrokkenheid wil bijdragen én meegroeien in het verdere succes hiervan.

Hebben we je overtuigd?
Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae naar: info@kouwer-Installatietechniek.nl of bel ons op 035-5822411

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Neem contact op via WhatsApp