>>Waar moet ik op letten ?

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een cv-ketel

Belangrijk is dat u de de cv-ketel kiest die voldoende capaciteit heeft voor de grootte van uw woning en het aantal warm water tappunten. Wij helpen u graag bij deze keuze. Hoewel de huidige cv-ketels steeds compacter worden zijn ook de afmetingen van belang. Past het toestel op de plaats die u voor ogen had? Ook de aanwezigheid van aan- en afvoerleidingen is van belang en niet te vergeten, de rookgas-dakdoorvoer. Soms zullen daardoor leidingen verplaatst moeten worden.  Uiteraard verzorgen wij ook al deze aanpassingen voor u.

Thermostaat

De moderne thermostaten van tegenwoordig doen veel meer dan alleen maar het aan- en uitzetten van de verwarming. Zij leren uw huis kennen en weten precies hoe zij op een zo zuinig mogelijke manier uw huis kunnen verwarmen. Uw nieuwe cv-ketel zal in combinatie met de juiste thermostaat een flinke besparing kunnen opleveren op uw energiekosten.  Daarbij zijn er tegenwoordig ook veel thermostaten te bedienen via een app op uw mobiele telefoon. U kunt op afstand uw verwarming instellen, uw verbruik bekijken of bijvoorbeeld een douchetimer activeren. Ook de thermostaat is dus een belangrijke keuze die moet aansluiten aan uw wensen.

 

 

Nu op Twitter

Wij zijn per direct op zoek naar een allround cv-monteur/loodgieter. Ben jij diegene die past in het profiel? Neem… twitter.com/i/web/status/9…

De technische problemen zijn grotendeels verholpen. Wij kunnen weer in ons (planning)systeem.