Kouwer Installatietechniek
Heeft u vragen035 - 582 24 11 Sterkin - Erkend Installateur OK CV

>>Thermostaten

Thermostaten

De meeste fabrikanten van cv-ketels ontwikkelen naast de nieuwste cv-ketels ook een bijpassende thermostaat. Deze is geheel ontwikkeld om zo de beste prestaties uit uw cv-ketel te halen. Deze thermostaten communiceren optimaal met uw cv-ketel. Zo kunt u er zeker van zijn dat u zo zuinig mogelijk stookt en uw huis altijd op de juiste temperatuur is wanneer u dat wenst.

Ook de ontwikkelingen op gebied van thermostaten staan niet stil. Veel thermostaten zijn nu op afstand te bedienen met een app op bijvoorbeeld uw telefoon of tablet.  Onderweg kunt u indien gewenst al de verwarming aanzetten. Uiteraard zit er een uitgebreid klokprogramma in, maar ook leuke handigheidjes zoals een verbruiksoverzicht of een vooraf in te stellen douchetimer (handig met kinderen). 

Wilt u liever een wat meer éénvoudig model. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag voordat u een keuze maakt.

Nefit Easy

Contact opnemen

Remeha Isense

 

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…