>>Waar kan ik uit kiezen ?

Nieuwe cv-ketel uitkiezen?

Het kiezen van de juiste cv-ketel is afhankelijk van een aantal factoren zoals uw woonsituatie, uw gezinssamenstelling maar uiteraard ook uw budget. Tijdens een vrijblijvend offertegesprek, eventueel bij u thuis, nemen wij met u de huidige woonsituatie door. Hoe groot moet de capaciteit van de cv-ketel zijn om uw woning efficiënt te verwarmen en wat is uw warm water behoefte?

Wij zijn erkend dealer van gerenommeerde merken zoals Nefit, Remeha, en Intergas. Naast vakkundige installatie verzorgen wij tevens het onderhoud aan uw cv-ketel. In samenwerking met de fabrikanten bieden wij ook een onderdelengarantieplan aan. Hiermee verlengt u de garantie van 7 tot wel 12 jaar vanaf de installatiedatum. De vervangende onderdelen krijgt u in die periode dan gratis.  Dan weet u zeker dat u in de toekomst niet voor financiële verrassingen komt te staan. We vertellen u er graag meer over.

Energie besparen

UIteraard kunnen wij u tevens adviseren over het gebruik van duurzame oplossingen op het gebied van energiebesparing zoals zonneboilersystemen, warmtepompen of warmteterugwinunits in combinatie met uw nieuwe cv-ketel.

Nefit easy Kouwer Installatietechniek Nefit Proline Kouwer Nefit easy Remeha Zentasol Kouwer Remeha iSense Kouwer

We vertellen u graag meer

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Een goede voorlichting, aandacht en hulp is belangrijk vinden wij.
Een vertrouwd gevoel van de expert bij u om de hoek!
 

Neem contact op

Nu op Twitter

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Ook wij van #Kouwer nemen de nodige maatregelen in acht in het belang van uw en onze #gezondheid #Coronatwitter.com/i/web/status/1…

Neem contact op via WhatsApp